from me to you...

Sunday, November 27, 2005

en herlig helg...

Søndag kveld... burde kanskje lagt meg, det er skole i morgen... Men har bare lyst til å dele med deg noe av det som har skjedd i helgen. Fredag var det møte i ungdomsgruppa Spiren (bare navnet lukter håp og livskraft, syns du ikke? :-)). Vi sang mye sammen, og gikk igjennom 2.Timoteus brev. Timoteus var en ung leder, og Paulus oppmuntrer ham bl.a. til å være modig og sterk. "For Gud gav oss ikke motløshets ånd, men krafts, kjærlighets og sindighets ånd!"(kap 1, vers 7).

Takk, Gud, for gode venner. Takk for fellesskapet. Takk for Ordet Ditt, for at det er sant og for at Du lever i det. Takk for oppmuntringen. Lær oss å gi det videre til de som lengter etter det...



Lørdag var det Juleverksted med stor J! Åtti små og store, fra null til åtti, var sammen for å feire advent. Her ble det laget mye flott, fra perler til pepperkakehus. Huset til høyre er signert Fredrik og Robert. Imponerende, ikke sant?! :-) Vi spiste middag sammen, så barnefilm om de første kristne under keiser Nero (ganske modige folk, det der...) og hadde en spennende utlodning. Utrolig flott å se store og små kose seg sånn sammen! Vibeche kom helt fra Porsgrunn for å lære oss å lage kort, noe som var veldig populært. Takk, Vibeche! :-)

Hadde Vibeche på overnattingsbesøk, og vi så klassikeren "Fiddler on the roof", en film om Tradisjoner med stor T. Anbefales! Tradisjoner kan forresten være bra nok, det. Bare man vet hva som er hva, tradisjoner og tro, hvorfor gjør jeg hva??

Søndag, sov til halv elleve... Julemesse på Bygdøy sammen med Vibeche, Mette og Synne. Traff Ruth og halve familien Filberg med stands. Ruth skal jo til Australia, og må selge engler. De anbefales forresten også! :-) Du ser dem her til høyre. Marsipankake på Ulvøya... mmmm... Storsalen med Malimisjonærene våre - Ingvild og Trond Erik - og andre gode venner. Godt å være sammen. Godt å lovsynge Gud sammen, dele nattverd. Godt å prate sammen. Le sammen. Godt med Caffe latte... :-)

...og nå skal det bli godt å sove litt før en ny uke. Skal begynne litt seriøst med hovedoppgaven, tenkte jeg...


Må Gud velsigne uka di, må du kjenne deg styrket der du er!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home